Kuukauden kuva

Lumihuntu

maanantai 13. elokuuta 2012

Eilen vietettiin vapaapäivää rakennus hommista. Naapuri toi meille rapuja ja kaloja. Puoli päivää vierähtikin kaloja ja rapuja keitellessä. Pojat halusivat paistaa "isoimmat" ahvenet ja loputulos olikin aika maukas. Suurimman osan kaloista keitin kanoille. Oman osansa saivat myös verottajat Sohvi ja Tuomas. Ei ollut epäilystäkään etteikö olisi kanalassa ruoka varkaissa käyty, kun hengitys haisi kalalle.

Tänäänkään ei paljoa saatu aikaiseksi. Rakennus materiaaleja hankkiessa menee aikaa. Osittain aikaa menee ihan vaan tuttaviin törmätessä, se toinen osa turhasta ajasta käsitellään sitten myöhemmin jos sitä vielä kuluu.

Tärkeimpänä hankintalistalla on kattoristikot. Tekisikö itse vai ostaisiko valmiit? Valmiiden hintakaan ei pahalle ole kuulostanut, mutta rahti lisää hintaa huomattavasti, kun on kyse pienestä rakennuksesta pienellä budjetilla. Pitäisi ensin teettää laskelmat, jotta tietäsi minkä vahvuisesta puutavarasta lähtee tarjousta pyytämään. Omaa puutakin olisi, mutta sen pitäisi olla niin järjettömän vahvaa jotta siitä saisi kattotuoleja tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta.