Kuukauden kuva

Lumihuntu

tiistai 4. syyskuuta 2012

Kattoristikot

Tänään alkoi kattoristikoiden nikkarointi. Ristikoista jo kolme on valmiina. Aamulla näytti vielä hommaan menevän ikuisuus, varsinkin kun päivällä piti tehdä muutakin. Nopeasti niitä sitten alkoi syntymään.

Varmaan ne ois kaikki valmiina, jos vois vaan rakentaa. Tänäänkin piti säntäillä ympäriinsä. Toivoa piti käyttää lääkärissä ja se ikuinen jääkaapin täyttö reissu oli tehtävä.
Uskolla alkoi kerho kesä tauon jälkeen. Kerhosta on jo puhuttu monta viikkoa ja tänään viiemin sinne pääsi. Kerhot tietävät edestakaisn ajelua keskellä päivää.
Sisukin haluaisi jo kerhoon, mutta on vielä liian nuori. Onneksi huomenna on perhekerho johon Sisukin voi pääsee. Varasain jo pappan kerhokaveriks, jos itse olen rakentamassa.

Iltapäivällä veimme ankat ojaan uimaan. Nätisti ne taapersivat vaikka oli ihan vieras paikka. Varmaan muutama kerta pitää opastaa poikia ja ankkoja ja sitten oppivat reitin itse. Vesi oli siinä kohtaa aika matalalla , ankat nauttivat kuitenkin jo pienestäkin vesi määrästä. Usko ihmetteli miten ankat sai ihan puhtaasta vedestä likaisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta.