Kuukauden kuva

Lumihuntu

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannuskuulumisia

Nykyään ei paljoa ehdi koneen näppäimiä kuluttamaan (jos sitä lomalla ehtisi).

Uskolla ja Sisulla alkoi loma viime torstaina ja minullakaan ei olisi kuin kolme päivää töitä ja sitten "rentouttava" loma kutsuu.

Mitenkä teillä on Juhannus sujunut?

Tänään kävimme pesemässä yhden maton ja samalla ongella/eväsretkellä.
Toivo nappasi 850 grammaisen lahnan. Uskon kanssa syöttelimme vain matoja kaloille, sillä yhtään vonkaletta emme saaneet rannalle asti. Sisukin jaksoi onkia, mutta rantavedessä ei kaloja näkynyt.
S-marketin krääsä laatikosta löytyi pieni retkionki. Onki on sopivan kevyt pienelle miehelle ja pituuttakin sillä on noin 2m.

Juhannuksen vietimme vanhempieni mökillä uimassa, grillaamassa ja tietysti kokkoa katsomassa.
 Mökki on lähellä vanhempieni kotia ja varusteltu lähinnä saunomiseen. Vesi tulee kantamalla järvestä ja sähköjä ei ole.
Ukki oli mennyt mökille jo ennakkoon ja pojat halusivat mennä pyörillä. Varuiksi soitin ettei hän olisi soutelemassa. Ukki olikin kiitämässä kotia kohti mehiläisen pistoon hakemaan ensiapua. Allerkiselle ihmiselle                   mehiläisen pisto ei ole mikään leikin asia.

Lapset uivat ja saunoivat. Toivo yritti virvelöidäkin. Rantavedessä oli valtavasti simpukoita, jotka herättivät ihmetystä niin äidissä kuin lapsissa. Omassa lapsuudessani simpukat olivat vastarannalla, eikä niitä ollut niin paljon.

Perheen kanssa vietetyn rauhallisen;) päivän vastapainoksi, illaksi kokolle saapuukin sitten mökkiläisiä ja tuttavia. Paikalla taisi olla yli 30 henkeä.

Nauttikaa kesästä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta.