Kuukauden kuva

Lumihuntu

perjantai 16. marraskuuta 2012

Lattian rakentelua

Eilinen aamu ei sujunut taas ihan suunnitelmien mukaan. Ajattelin pikaisesti levittää pyykit. Sisu tuli siihen jotain kiukuttelemaan ja oli jossain välissä kerenny kääntää pyykkikorin nurin päin. Tallasin täydellä painolla korin reunan päälle ja päkiään tuli haava. Sitä ei uskois kuin terävä voi pyykkikori olla! Huusin ku palosireeni. Käveleminen on aika ontuvaa ja hidasta tällä hetkellä.

Soitin taas pikkuveljen apuun. Miun piti eilen asentaa loput styroksit kanalan lattiaan ja ei se kipeän jalan kans edestakaisin kävely houkuttanu. Onneks kenkä jalassa haava ei tunnu niin pahalle kuin ilman. 

Kanalan lattiaan laitettiin kerros lecasoraa ja 10 cm styroksia. Piirsin styroksiin seinien ja häkkien paikat, jotta lämmityskaapeleita asentaessa osataan jättää ne kohdat ilman kaapelia. Kanalan lattia on kuvattu ja mitat merkitty viel piirustukseen.

Nyt odottelen sähköasentajaa joka tulee kytkemään virran kanalaan ja asentaa lämmityksen. Toivottavasti ehtii sunnuntaiks, sillä silloin on talkoolaiset tulossa valamaan lattian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteesta.